Fazekas Zsuzsanna 

FAZEKAS ZSUZSANNA

Alapító & Oktató

Mondhatom, hogy egész pici koromtól a sport kíséri az életemet, mert ez tényleg így is van. 3 éves koromtól úsztam, 5-6 évesen már a Spartacus Stadion uszodájába rohantak edzésre velem a szüleim-nagyszüleim minden nap ovi után. Nekem pedig, annyi maradt meg ezekből az időkből, hogy Egerszegi Krisztinának integetek kézzel-lábbal minden alkalommal ha meglátom, és olykor vacogva várom a következő instrukciót az edzőnktől a medence szélében kapaszkodva.Balettoztam sok éven át, na itt már végre már nem fáztam és az is borzasztóan tetszett, hogy a zene szinte repítette a mozdulataimat. Nyári szünetekben a Nagymamáéknál a lugas alatt balett edzéseket tartottam, gondolatbeli közönségnek és közben imádtam megállítani majd százszor újraindítani a Papa féltve őrzött CD-lejátszós, Amerikából hozott magnóját.

Az iskolás évek alatt még karatézni is jártam, de csak az edzéseket élveztem, annyira szerettem, hogy csak és kizárólag emiatt jártam jó darabig. Ami nagy szerelem lett az a tánc, 6 évig jártam társastáncra, imádtam nézni a versenyeken a profi táncosokat, de nem csak azért mert, profi mozdulataik voltak, hanem mert látszott az arcukon a szenvedély, amivel minden mozdulatukat átitatták. Aztán jött a gimi, Anyukám pedig nem hagyta, hogy ellustuljak, így sokszor mentem vele csoportos edzésekre, aerobik órákra. Az érettségi időszakban, nagyon sokat mozogtam, tornáztam otthon a kedvenc zenéimre, komplett edzéseket állítottam össze magamnak. Aztán jött egy lehetőség, amikor 20 éves voltam, hogy a hozzánk közeli sportközpontban, női tornát tartó ismerősünk helyére nem lenne- e kedvem menni, alakformáló edzéseket tartani.Igen, persze örömmel...de én nem vagyok még sportoktató?! Az óráim szeptemberben indultak és én októberben ezzel párhuzamosan sok hezitálás után elkezdtem a Testnevelési Egyetem 1 éves sportoktatói szakát a szüleim támogatásával, amit ezúton is köszönök. Életem egyik legjobb döntése volt. Onnantól kezdve, hogy belépek, egy órára edzőként az számomra sosem munka, egy szenvedély, egy olyan idő, amelyből én is töltődöm.Aztán jött a 2 várandósságom, és szülés utáni időszakok, amelyek sokat tanítottak nekem. Ekkor találtam ki, hogy én nagyon szeretnék hozzám hasonló, gondokkal küszködő nőknek élvezetes, de kemény edzéseket tartani. Odafigyelve, az apróbb fizikális problémákra, amik még a szülés utáni regenerációs időszakban még előfordulhatnak. Így lettek a baba-, és gyermekbarát edzéseim. Itt sokszor elképedve lesem nőtársaim elszántságát, kitartását. Jelenleg is segítem is az anyukákat a szülés utáni regenerációban. A csoportos fitness óráimon túl a másik nagy szenvedélyem a zenés-táncos ZUMBA® óráim. Számomra ez egy "hétköznapi legális party" az esti megkoronázása a rohanó hétköznapoknak, sokszor ezeken az órákon pihenem ki magam.

A 20 éves koromban induló csoportos óráim óta lassan eltelt 15 év és ez a szenvedély, nem, hogy csitulna de még inkább arra sarkal, hogy fejlődjek, mert tanulni és fejlődni sosem lehet elég.A jóga 1 éve induló szerelem és egyfajta ámulatba ejtő dolog nálam. Jelenleg tanulok, hogy részese lehessek jógaoktatóként ennek a varázslatnak. Az elmúlt heteimet, pedig egy csodahely felépítésével töltöm. Egy olyan helyet, szerettem volna létrehozni, ahol mindenki töltődhet, kikapcsolódhat és elszökhet a mai kor végeláthatatlan rohanásából. Szeretném, ha a Yogaterrace Studio sokaknak jelentené a béke szigetét, ahova jó megérkezni, és ahol mindenki az én idejét maximális töltődésre tudná használni. Mindezt szép és nyugalmas környezetben."Várunk mindenkit szeretettel!

Szeretnél csatlakozni valamelyik órámhoz? Tekintsd meg az órarendet és jelezd részvételi szándékodat!