Masszázs Árlista

Kineziológia


Kineziológia stresszoldás

Várható időtartam: 1 óra 20 perc

A kineziológia alternatív jellegű holisztikus készség- képesség- és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységét ill. ennek harmóniáját segít helyreállítani. Alapja az izomtesztelés, amely segítségével visszajelzést kapunk az agy és a test közötti kapcsolatokról, energia blokkokról, sejtmemóriában elraktározott negatív érzelmi mintákról. Így található meg az adott probléma gyökere tudatos emlékezés nélkül, amely speciális gyakorlatok segítségével oldódik fel. E gyengéd módszer testi-lelki-szellemi egyensúlyt hoz létre. Az egyensúlyhiányok rendeződnek és a fizikai szinten jelentkező problémák is mérséklődnek, megszűnhetnek.

16 000 Ft

Metamorfózis (Stresszoldás) masszázs

Várható időtartam: 50 perc
Lélelkfény Stresszoldás és Metamorfózis érintés - a talpakon, kezeken, fejen test energetirendszerének harmóniába állítása és a felmerülő témák átbeszélése, más szempontból megközelítése egyéni módszer alapján.

10 000 Ft

Masszázs 


Stresszoldó, Aromaterápiás masszázs

Várható időtartam: 1 óra
Teljes test (hát, lábak, karok és has) A 100%-ban tiszta, vegyszermentes illóolajok 100% tiszta növényi olajba keverve a bőrünkön és szaglásunkon keresztül fejtik ki hatásukat, ezzel is erősítve idegrendszerünk nyugtatását. Az érintés táncba hívja a sejteket, megnyitja a kapukat, fájdalmakat enged el általa a lélek. Az illóolajok segítik, erősítik a stresszoldás, masszázs hatását azáltal, hogy belélegezzük, bőrünkre kenjük. A belégzés során az orron keresztül eljut az illat információja az agyba, majd a limbikus rendszerbe, miáltal megnyugszunk, relaxáltabbak leszünk. 

8 500 Ft

Stresszoldó, Aromaterápiás masszázs

Várható időtartam: 40 perc
Test (hát és lábak) A 100%-ban tiszta, vegyszermentes illóolajok 100% tiszta növényi olajba keverve a bőrünkön és szaglásunkon keresztül fejtik ki hatásukat, ezzel is erősítve idegrendszerünk nyugtatását. Az érintés táncba hívja a sejteket, megnyitja a kapukat, fájdalmakat enged el általa a lélek. Az illóolajok segítik, erősítik a stresszoldás, masszázs hatását azáltal, hogy belélegezzük, bőrünkre kenjük. A belégzés során az orron keresztül eljut az illat információja az agyba, majd a limbikus rendszerbe, miáltal megnyugszunk, relaxáltabbak leszünk.

7 500 Ft

Stresszoldó, Aromaterápiás Masszázs

Várható időtartam: 1 óra 30 perc
Teljes test és arcmasszázs. A 100%-ban tiszta, vegyszermentes illóolajok 100% tiszta növényi olajba keverve a bőrünkön és szaglásunkon keresztül fejtik ki hatásukat, ezzel is erősítve idegrendszerünk nyugtatását. Az érintés táncba hívja a sejteket, megnyitja a kapukat, fájdalmakat enged el általa a lélek. Az illóolajok segítik, erősítik a stresszoldás, masszázs hatását azáltal, hogy belélegezzük, bőrünkre kenjük. A belégzés során az orron keresztül eljut az illat információja az agyba, majd a limbikus rendszerbe, miáltal megnyugszunk, relaxáltabbak leszünk.

 12 000 Ft

Aromazen harmonizáló és fiatalító arc és dekoltázsmasszázs

Várható időtartam: 30 perc
Adrienne Feller prémium kozmetikai termékekkel és treápiás minőségi illóolajokkal és növényi olajokkal az arc izmainak finom átmasszírozása, facelifting elemekkel. 

5 500 Ft

Kényezteteő Arcmasszázs csomag

Várható időtartam: 1 óra 30 perc
Illatos lábfürdővel kezdődik, frissítő talpmasszázs, stresszoldó, relaxáló arcmasszázzsal folytatódik. Dekoltázsmasszázs, zöld agyagos szépségpakolás és karmasszázs jár hozzá Ez a masszázs testet, lelket feltölt, megszépíti a bőrt és MOSOLYT varázsol az arcodra. Mindezt csodálatos illatokkal, minőségi, 100%-ban természetes naturkozmetikumokkal fűszerezve. Feller Adrienne termékekkel es Panarom olajokkal.

15 000 Ft

Méregtelenítő Testmasszázs

Várható időtartam: 1 óra
Méregtelenítő és keringést fokozó masszázs, cellulit elleni pakolással . A DetoxEnne kezelés kúraszerű alkalmazásának ajándéka a toxinoktól való megszabadulás testi és lelki szinteken, feszesebb és egyenletesebb bőrfelszín, jobb közérzet. 

 8 500 Ft

Mély relaxációs Illóolajos masszázs

Várható időtartam: 2 óra
Mély relaxációs masszázs Boldog Asszony illóolaj esszenciával, amely a benne lévő mirha, rózsa, jázmin, muskotályzsálya illóolajoknak köszönhetően támogatja a női energiákat. Sárgabarackmag olajba keverve a masszázs során felszínre hozza a bennünk lévő asszonyi és teremtő erőt. A nárd olaj pedig segít összekapcsolódni spiritualitásunkkal. Ajánlott minden nőnek és asszonynak, aki szeretne saját nőiességéhez közelebb kerülni. Összehnagolódik általa a női lélek és test: illóolajos lábfürdő teljes testmasszázs arc és dekoltázsmasszázs és sresszoldó érintések a kézen, lábon és fejen amit tibeti hangtál hangrezgésével zárunk 

18 500 Ft

Kismama masszázs

Várható időtartam: 1 óra
A kismama masszázst ugyanolyan mozdulatokkal és simításokkal végem, mint az Aromazen Speciális Relaxáló masszázst. Ami változik az a testhelyzet: oldalt fekvés, ülve vagy félig ülve masszírozás, mindig igazodva a pocak méretéhez és a kismama szükségleteihez. 

9 000 Ft

Gyermekmasszázs

Várható időtartam: 50 perc
A rendszeresen masszírozott gyermekek kiegyensúlyozottabbak, ezért a fejlődésük is kiegyensúlyozottabb. Amellett, hogy a masszázs minden szerv működésére kedvezően hat, a masszírozott gyermekek mindennapjaiba később is helyet kaphat ez az ősi gyógymód, melyet felnőttkorban sem hagynak majd el. 18 éves korig 

7 000 Ft

Stresszoldó, Aromaterápiás Masszázs

Várható időtartam: 30 perc 

5 000 Ft

Komplex csomag 


Exkluzív masszázs és stresszoldás csomag

Várható időtartam: 2 óra 50 perc
Ha komplett, nagy erejű megnyugvást szeretnél az idegrendszednek, a testednek és a lelkednek, akkor válaszd ezt a komplex csomagot : 🎀🦋 kineziológiai stresszoldás 60-90 perc (16.000 ft értékben) 🎀🦋 aromaterápiás speciális relaxáló testmasszázs -lábfürdővel, hangtállal 80 perc (9500ft értékben) 🎀🦋 erősítő, támogató, egyénre szabott illóolajkeverékkel (2000 ft) 🦋🎀 otthoni aromaterápiás keveréked elkészítése ( 5000 ft értékben) 🦋🎀ajándék 30 perces személyes tanácsadással, talpmasszázzsal akezelés után (5000 ft értékben) Időtartam: 150 -170 perc (2,5 -3 óra) +30 perc ajándék konzultáció.

32 500 Ft

Lélekfény Stresszoldó Masszázs egyéni módszer

Várható időtartam: 1 óra 10 perc
Saját módszer alapján kidolgozott Aromazen hát és láb masszázs, ahol a lábon stresszoldást is alkalmazunk metamorfózis érintéssel. 

12 000 Ft