Masszázs Árlista

Kineziológia


Kineziológia stresszoldás

Várható időtartam: 1 óra 20 perc

A kineziológia alternatív jellegű holisztikus készség- képesség- és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységét ill. ennek harmóniáját segít helyreállítani. Alapja az izomtesztelés, amely segítségével visszajelzést kapunk az agy és a test közötti kapcsolatokról, energia blokkokról, sejtmemóriában elraktározott negatív érzelmi mintákról. Így található meg az adott probléma gyökere tudatos emlékezés nélkül, amely speciális gyakorlatok segítségével oldódik fel. E gyengéd módszer testi-lelki-szellemi egyensúlyt hoz létre. Az egyensúlyhiányok rendeződnek és a fizikai szinten jelentkező problémák is mérséklődnek, megszűnhetnek.

16 000 Ft

Kineziológiai stresszoldás és Aromaterápiás Masszázs

Várható időtartam: 2 óra
A stresszoldás egyedi módszerrel történik: kineziológiai izomtesztelés és stresszoldás, amelyhez egyedi , oldáshoz használható aromaterápiás keveréket készítünk neked. Ezek után a saját keveréket szaglásra és Stresszoldó, aromaterápiás masszázsra is felhasználjuk. Így tesszük mélyebbé és a fizikai test számára is feldolgozhatóvá az oldást. Az egyedi keverékedből otthonra is vihetsz magadnak, ennek árát a kezelés díja nem tartalmazza. 

25 000 Ft

Metamorfózis (Stresszoldás) masszázs

Várható időtartam: 50 perc
Lélelkfény Stresszoldás és Metamorfózis érintés - a talpakon, kezeken, fejen test energetirendszerének harmóniába állítása és a felmerülő témák átbeszélése, más szempontból megközelítése egyéni módszer alapján.

12 000 Ft

Masszázs 


Stresszoldó, Aromaterápiás Hátmasszázs

Várható időtartam: 30 perc

Hát, váll és nyakmasszázs, stresszoldó elemekkel. Aromazen illóolaj keverékek. VAGY Frissítő talpmasszázs Aromazen keverékkel. 

6 000 Ft

Frissítő és stresszoldó Talp-és lábmasszázs

Várható időtartam: 50 perc
Frissítő talp,lábszár és combmasszázs, amely egy kellemes lábfürdővel kezdődik. A talp masszázsakor refelexológiai pontokat és stresszoldó pontokat is érintel.A masszázst egyénre szabott illóolaj keverékkel végzem. 

8 000 Ft

Lélekfény Stresszoldó Masszázs egyéni módszer

Várható időtartam: 1 óra 20 perc

Saját módszer: hát és láb masszázs, ahol a lábon stresszoldó metamorfózis érintést is alkalmazok. Ha szükséges izomtesztelést is végzünk, valamint aromaterápiás szaglás terápiát. Általában egyéni keverékkel, ezért első alkalommal 30 perces konzultáció is szükséges. 

 13 000 Ft

Stresszoldó Aromaterápiás Hosszú Masszázs program - Férfiaknak is

Várható időtartam: 2 óra
Aromaterápiás illóolajokkal és növényi olajjal végzett relaxáló, lazító teljes testmasszázs, amelyhez a talpak és az arc -dekoltázs átmasszírozása is hozzátartozik. 120 perces időtartamú masszázs, ahol az illóolajok idegrendszerre gyakorolt hatását a stressz feloldására megfelelő akkupresszúrás pontok érintése is történik , különös tekintettel a lábfejre. Kezdésnek pedig egy illatos meleg vízes lábfürdővel indítunk.

18 000 Ft

Harmonenne fiatalító arc és dekoltázsmasszázs

Várható időtartam: 40 perc
Fitalaító és harmonizáló masszázs, zöld agyagos szépségpakolással. Adrienne Feller prémium kozmetikai termékekkel és treápiás minőségi illóolajokkal és növényi olajokkal az arc , dekoltázs és karok izmainak finom átmasszírozása, facelifting elemekkel. 

8 000 Ft

Mély relaxációs Illóolajos masszázs/Deep Relax Massage & Spa-Menyasszonyoknak is ajánlott

Várható időtartam: 2 óra
Mély relaxációs masszázs Boldog Asszony illóolaj esszenciával, amely a benne lévő mirha, rózsa, jázmin, muskotályzsálya illóolajoknak köszönhetően támogatja a női energiákat. Sárgabarackmag olajba keverve a masszázs során felszínre hozza a bennünk lévő asszonyi és teremtő erőt. A nárd olaj pedig segít összekapcsolódni spiritualitásunkkal. Ajánlott minden nőnek és asszonynak, aki szeretne saját nőiességéhez közelebb kerülni. Összehnagolódik általa a női lélek és test: illóolajos lábfürdő teljes testmasszázs arc és dekoltázsmasszázs és sresszoldó érintések a kézen, lábon és fejen amit tibeti hangtál hangrezgésével zárunk.

Dear Ladies🌸 Deep Relax Massage👰& Spa🛀 treatment in Yogaterrace Studio❤ 120 minutes deep relaxation program with oils and special antistress elements At this especially relaxing 2-hour massage we use a special mixture of essential oils. We found out a special order how to move on the body to reach the complete and deep relaxation effect. 🎊In the package you can find: ⚜Oily feetbath ⚜Massaging the whole body ⚜Deep relaxation face and neck massage ⚜Antistress process ⚜Using voicebowls we fill up the energy centre ⚜Deductive movements If you are planning to give the package as a present,we are happy to write a gift card which she can exchange anytime During the program I touch special points on the feet,hands and head where the process relaxation starts. Our brain changes from the present to a different level where frustration and bad thoughts disappear. We arrive to a different world where we can accept or it is simply similar to a deep sleep. The consequence is a fresh and relaxed body and soul. The skin of the face straightens we sparkle and smiling comes easier. The wonderfully clean oils have magnificient power through the smell and a special impact on our nerve system.Through our skin it reaches our inner parts which need help. This 2hour is only about us.A kind of me-time which is rarely given. It's time for your love tank to be filled!

 19 000 Ft

Kényezteteő Arcmasszázs csomag

Várható időtartam: 1 óra 30 perc

Illatos lábfürdővel kezdődik, frissítő talpmasszázs, stresszoldó, relaxáló arcmasszázzsal folytatódik. Dekoltázsmasszázs, zöld agyagos szépségpakolás és karmasszázs jár hozzá Ez a masszázs testet, lelket feltölt, megszépíti a bőrt és MOSOLYT varázsol az arcodra. Mindezt csodálatos illatokkal, minőségi, 100%-ban természetes naturkozmetikumokkal fűszerezve. Feller Adrienne termékekkel es Panarom olajokkal.

15 000 Ft

Méregtelenítő Testmasszázs (DetoxEnne)

Várható időtartam: 50 perc

Méregtelenítő és keringést fokozó masszázs, cellulit elleni pakolással . A DetoxEnne kezelés kúraszerű alkalmazásának ajándéka a toxinoktól való megszabadulás testi és lelki szinteken, feszesebb és egyenletesebb bőrfelszín, jobb közérzet. 

9 500 Ft

Kismama masszázs

Várható időtartam: 1 óra
A kismama masszázst ugyanolyan mozdulatokkal és simításokkal végem, mint az Aromazen Speciális Relaxáló masszázst. Ami változik az a testhelyzet: oldalt fekvés, ülve vagy félig ülve masszírozás, mindig igazodva a pocak méretéhez és a kismama szükségleteihez. 

9 500 Ft

Gyermekmasszázs

Várható időtartam: 50 perc
A rendszeresen masszírozott gyermekek kiegyensúlyozottabbak, ezért a fejlődésük is kiegyensúlyozottabb. Amellett, hogy a masszázs minden szerv működésére kedvezően hat, a masszírozott gyermekek mindennapjaiba később is helyet kaphat ez az ősi gyógymód, melyet felnőttkorban sem hagynak majd el. 18 éves korig 

6 000 Ft