Takács Szilvia

Takács Szilvia

Amikor magamat kerestem, a jógát és a hangterápiát találtam, és megérkeztem a helyemre, önmagamhoz. Meggyőződésem, hogy általuk eljuthatunk belső tereinkbe, ahol életünk tapasztalatait, megéléseit raktározzuk és olyan utak nyílnak meg bennünk, amelyen át lehetőségünk van felszabadítani, oldani, áramlásba, egyensúlyba hozni, megismerni magunkat. A hangtálak elvisznek egy nagyon mély önismereti belső utazásra, te döntöd el, meddig és hová szeretnél haladni...

A csoportos HangRelaxációk teljes testi-lelki mentális mélyrelaxációs, meditatív élményt nyújtanak, és megtapasztalhatóvá válik a belső csend, béke, életöröm állapota, létrejön egy energetikai egyensúly bennünk. Az Egyéni hangtál kezelés ennél mélyebb folyamat. Itt már nem csak hallod, hanem érzed is a hangtálak rezgését, sejtszintig "átmasszíroznak, kiegyensúlyozódik az energiaszint, harmóniára "hangolnak". Beindulnak öngyógyító mechanizmusaink. Egy biztonságos térben lehetőség nyílik eljutni, az elakadásainkhoz, és feloldani azokat, hogy a teljesség felé mozdulhassunk.

Ajánlom, kimerültség, energiahiány, lehangoltság esetén, csökkenti a szorongást, az idegességet, a stresszt, az izomfeszültséget, nyugtatja az idegrendszert. Emellett izomlazító, ízületi- és gerincfájdalmak enyhítésében, emésztési-, keringési problémák, alvászavar esetén hatékony segítség. Pániktüneteknél, meddőségnél lelki támogatást ad. Szavak helyett beszéljen inkább a tapasztalat, várlak szeretettel egyéni és csoportos alkalmakon.