Masszázs/Kineziológia

Masszázs/Kineziológia

RELAX

Masszázsainkhoz 100%-ban tiszta, vegyszermentes illóolajokat 100% tiszta növényi olajba keverve használunk. A bőrünkön és szaglásunkon keresztül fejtik ki hatásukat, ezzel is erősítve idegrendszerünk nyugtatását.
Az AROMAZEN speciális relaxáló masszázs a Földet és világunkat meghatározó 5 elemre épül (Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz). A Panarom és Feller Adrienne által megalkotott AROMAZEN illóólaj keverékeket tiszta növényi olajba (sárgabarackmagolaj, meggymagolaj, szezámolaj...) keverve történik a szerető érintésen alapuló masszázs.

A kineziológia alternatív jellegű holisztikus készség- képesség- és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységét ill. ennek harmóniáját segít helyreállítani. Alapja az izomtesztelés, amely segítségével visszajelzést kapunk az agy és a test közötti kapcsolatokról, energia blokkokról, sejtmemóriában elraktározott negatív érzelmi mintákról. Így található meg az adott probléma gyökere tudatos emlékezés nélkül, amely speciális gyakorlatok segítségével oldódik fel. E gyengéd módszer testi-lelki-szellemi egyensúlyt hoz létre. Az egyensúlyhiányok rendeződnek és a fizikai szinten jelentkező problémák is mérséklődnek, megszűnhetnek.
A stresszoldás során sok változás történik a benned működő energiamintákban, az agyadban és sejtjeidben tárolt információkban. Ezért képessé válsz arra, hogy a berögzült programokat, reakciókat új választásokkal váltsd fel. Felszabadulsz a múlt korlátozó terhei alól, félelmeid, viselkedésmintáid, hitrendszereid nyomása alól és új döntéseket hozhatsz, új életcélokat tűzhetsz ki.

A módszer gyengéd mivoltának köszönhetően már korai életkorban is sikerrel alkalmazható. Csecsemők és kisgyermekek esetében általában az Édesanyán keresztül történik az oldás.
Milyen problémák esetén javasolt?tanulási zavarok (összes "diszes" tünet pl. diszlexia)
allergia
viselkedési zavarok (tik, bepisilés, önagresszió, dühkitörések)
óvodai, iskolai beilleszkedés
testvérféltékenység
kapcsolati problémák (pár-, munkahelyi-, szülő-gyerek kapcsolatok)
kommunikációs nehézségek (halk beszéd, hadarás, dadogás)
önbizalomhiány
babvállalási nehézségek
alvászavar
félelmek, pánikbetegség, szorongások
depresszió
fizikai és lelki stresszek
fizikai betegségek

Masszázs és Kineziológiai kezeléseink árairól itt tudsz tájékozódni!

Bejelentkezés: Online 

Telefonon: +3630 631 9432